Wednesday, July 8, 2015

oh hi!

 Assalamualaikum.



Hi! Its been awhile since i'm writing and actually i am currently facing my second semester's final exam. Yeah, driving us crazy but what can be done, that is the responsibility of a student. Aaand i am wondering why i wrote in English hiks maybe because right now i am memorizing and it leads me to write in this language hihi. Ok ok back to normal, aku bukan hape menaip harini, cumanya rasa macam nak menaip tu pon belum tentu publish hahaha takut tersave dalam draft je sampai ke sudah. 



So far, berhari hari dah, like hampir a week dah cuaca kat negeri peghlih ni tak menentu. Duk aum cak aum cak gitu lah, kejap hujan, kejap mendung, kejap cerah. Well, this weathers really affect us hahaha yelah kalau hari hujan mendung je manjang rasa nak tidur le kome. Pejam celik pejam celik, first year will be finished in a few more days. Rasa macam sekejap sangat. Haritu baru abah ibu datang hantar sini, entahla kadang duk mengenang nasib tu banyak je yelah wehh tercampak jauh niiiii utagha marii orang yang study oversea pon boleh puasa ngan family, aku ni kat hujung malaysia mampu dua hari je tau. kat sini pun nak buat cemana, bersyukur lah. Nikmat mana lagi yang mahu kamu dustakan?  



Hm anyway, semalam duk baca blog si fatin liyana aka kakpaten tu. Kawen dah dia. Aku ni bila lagiiiiiii hadoii ahahahaha asal stress study mula la teringat nak kawin hahaks gatai benoo. Alhamdulillah, sedar tak sedar, harini 22 Ramadhan dah, sekejap je Ramadhan datang, nak balik dah pun. Korang camne? Tepuk dada tanye Iman. Semoga Allah bantu! In Shaa Allah :) 



K lah, babai kome aku kena sambung study nihhh banyak lagi esok paper i hokeh pls pray for meeee thanks lovelies :*