Monday, January 5, 2015

Intro.

Assalamualaikum.

sambil bagi salam sambil duk nyanyi lagu chandelier. bagus sangat la tu. as an introduction, no as a new introduction, hm awkward post i guess. bukan apa, lama dah tak main menda ni pastu tetiba rasa nak syokk sniri balik that's why la i made this post eventhough i have nothing to share yesss macam bangang, sokay i know. 

mula mula dulu, buat blog, share story sendiri. pastu merapu ntah pape. pastu lama tu rasa cam OMG ive got someone pastu terprivatelah for about plus minus 4 years maybe. yelerr ari tu dua ribu doblas kot skarang dah dua ribu lima belas. lama gila bakhang. aku tau takyah habaq kat ceq. 

btw skarang ai dah bermastautin kat negeri peghlih indera kayangan ni pasai aku duk ngaji kat uitm arau ni. so far sepanjang few months ni, for first year student ok la, bg aku takdak beza angat ngan dungun tu haha sini maju lagi kot. at least sini ada istana chewwah hahaha macam boleh masuk dalam kannn. yeler, sini takdak mall takat cmart yg macam aneka tu erm ok la buat beli barang dapuq tapi sumpah aku cakap harga cmart mahal nak mamp** ntah kenapa yg mahal kat situ. tapi tulah port kami duk beli barang compare nak gi kangaq naik teksi doploh hengget, memang tak lerr. 

tengok lah jam dah pukul berapa kan, baguih angat anak dara tidoq pukui 1 ha pastu eyebag dah tak macam bag dah macam guni woi. oviaq. aku tauu. sowi ler semenjak ceq duk peghlih ni ceq banyak cakap utagho na. satgi ceq balik ganu cek cakap ganu plak ye. 



lab selfie is a must fyi ahakss ;P
*nilah khoje bebudak sains(kantoii)

besar amat gambarnya. ni itu hari sebelum balik raya aji pi jenjalan sat kat gua kelam. pes taim masuk gua woi. jakun ya Allah takyah cakap teruk sangat. now i have the experience, Alhamdulillah :)

tuk sesapa ada paper esok, goodluck! ye walaupun tiada siapa yg akan baca entri ni biaq pi lah. syok sniri punya pasai apa pun tak pikiaq. semoga entri ni bermanfaat! ;) *walaupun tak sebenarnya 

selamat malam!